2011. szeptember 6., kedd

Karalábés csirke saslik

Karalábés csirke saslik

hozzávalók 4 főre 

  • 3 zsenge karalábé
  • 500 gr csirkemell
  •  só
  •  ételízesítő
  •  őrölt fekete bors
  •  édes-nemes fűszerpaprika
  •  olíva olaj
  •  hurkapálca

elkészítés 

  1. A csirkét felszeleteljük és félbe vágjuk.
  2. Befűszerezzük.
  3.  Olajon serpenyőben elősütjük.
  4.  A karalábét meghámozzuk, felszeleteljük, megsózzuk.
  5.  A karalábé szeleteket ugyanabban a serpenyőben elősütjük, amiben a csirke sült.
  6.  Egy hurkapálcával lyukat szúrunk a karalábék közepén.
  7.  Felváltva ráhúzzuk a karalábét és a csirkét.
  8.  Egy tepsibe rakjuk és sütőben puhára sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése