Mustáros csirke tojásos salival
Mustáros csirke tojásos salival
hozzávalók
- Husi:
500 gr csirkemell
1 ek mustár
1 tk édesítőszer
1 tk só
bors
olíva olaj
- Sali:
1 db kígyóuborka
3 db paprika
6 tojás (fehérje)
- Öntet:
150 gr bio natur joghurt (olma)
1 ek mustár
édesítőszer
só
őrölt fekete bors
elkészítés
- A húst felszeleteljük, mustárral bekenjük és befűszerezzük.
- A salihoz a zöldségeket felkarikázzuk.
- A tojást megfőzzük, a fehérjét a zöldségekhez keverjük.
- Az öntet hozzávalóit összekeverjük. (próbáljuk tartárhoz hasonló ízűre fűszerezni)
- A csirkét pici olajon megsütjük.
- A zöldségeket összekeverjük az öntettel, hússzelettel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése