2011. szeptember 6., kedd

Pasifogó lencsés csirke

Pasifogó lencsés csirke

hozzávalók 

  • 500 gr csirkemell
  • 250 gr lencse (konzerv)
  •  3 db vöröshagyma
  •  só
  •  őrölt fekete bors
  • babérlevél
  • édes-nemes fűszerpaprika
  •  20 gr mexikói chilis bab alap (knorr)
  •  olíva olaj

elkészítés 

  1. A csirkemellet szeleteljük fel.
  2.  A mexikói alapporral fűszerezzük be a csirkét.
  3.  A hagymát vágjuk félbe, majd karikára.
  4.  A lencséről öntsük le a levét.
  5.  A csirkét süssük elő serpenyőben.
  6.  Rakjuk a tepsibe a hagyma felét, fűszerezzük.
  7.  Rá a lencse, ismét fűszerezés és a babérlevél.
  8.  Ismét hagyma következik.
  9.  Végül a csirkemell szeletek.
  10.  Sütőben süssük készre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése