Pasifogó lencsés csirke
Pasifogó lencsés csirke
hozzávalók
- 500 gr csirkemell
- 250 gr lencse (konzerv)
- 3 db vöröshagyma
- só
- őrölt fekete bors
- babérlevél
- édes-nemes fűszerpaprika
- 20 gr mexikói chilis bab alap (knorr)
- olíva olaj
elkészítés
- A csirkemellet szeleteljük fel.
- A mexikói alapporral fűszerezzük be a csirkét.
- A hagymát vágjuk félbe, majd karikára.
- A lencséről öntsük le a levét.
- A csirkét süssük elő serpenyőben.
- Rakjuk a tepsibe a hagyma felét, fűszerezzük.
- Rá a lencse, ismét fűszerezés és a babérlevél.
- Ismét hagyma következik.
- Végül a csirkemell szeletek.
- Sütőben süssük készre.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése