2011. június 25., szombat

Mustáros-fehérboros csirkemell

Mustáros-fehérboros csirkemell

hozzávalók 

  • 500 gr csirkemell
  • 400 gr mirelit zöldségkeverék (frosta- french style)
  • 1 ek olíva olaj
  • 1 zacsi gyros fűszer
  • 2 ek mustár
  • 150 ml száraz fehér bor
  • 2 db babérlevél

elkészítés 

  1. A csirkemellet kis kockákra vágjuk.
  2. Egy tálban a csirkét összekeverjük a zöldséggel. Megfűszerezzük.
  3. Teflon serpenyőben nagy lángon majdnem készre sütjük.
  4. Ráöntjük a bort.
  5. Hozzáadjuk a mustárt és a babérlevelet.
  6. Közepes lángon elforraljuk a szaftot.



    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése