Sajtburger ihlette csirkemell
Sajtburger ihlette csirkemell
hozzávalók
- 500 gr csirkemell
- 1 fej vöröshagyma
- 2ek mustár
- 2 ek ketchup
- 4 szelet (kb. 80 gr) cheddar sajt
- só
- bors
- 100 ml víz
elkészítés
- A csirkét kicsit vastagabb szeletekre vágjuk.
- Összekeverjük a mustárt, ketchupot, sót és a borsot.
- Bekenjük vele a csirkéket.
- Egy tepsit kibélelünk dupla réteg alufóliával.
- Erre helyezzük a husikat.
- Megszórjuk a nagyon apróra vágott vöröshagymával.
- Beborítjuk a sajtszeletekkel.
- Aláöntjük a vizet.
- Lefedve 200 fokon puhára sütjük. (kb. 20-30 perc)
- Ha puha a hús levesszük a tepsi tetejét, hogy a sajt kicsit rápiruljon.
- Jégsalátával, uborkaszeletekkel tálaljuk.
- Ketchuppal és mustárral díszíthetjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése