2011. szeptember 6., kedd

Mustáros csirke tojásos salival

Mustáros csirke tojásos salival

hozzávalók

  • Husi:
    500 gr csirkemell
    1 ek mustár
    1 tk édesítőszer
    1 tk só
    bors
    olíva olaj
  • Sali:
    1 db kígyóuborka
    3 db paprika
    6 tojás (fehérje)
  •  Öntet:
    150 gr bio natur joghurt (olma)
    1 ek mustár
    édesítőszer

    őrölt fekete bors

elkészítés 

  1.  A húst felszeleteljük, mustárral bekenjük és befűszerezzük.
  2. A salihoz a zöldségeket felkarikázzuk.
  3.  A tojást megfőzzük, a fehérjét a zöldségekhez keverjük.
  4.  Az öntet hozzávalóit összekeverjük. (próbáljuk tartárhoz hasonló ízűre fűszerezni)
  5.  A csirkét pici olajon megsütjük.
  6.  A zöldségeket összekeverjük az öntettel, hússzelettel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése