Padlizsános rakott csirke
Padlizsános rakott csirke
hozzávalók
- 500 gr csirkemell
- 1 db padlizsán
- 1/2 csomag fokhagymás fűszerkeverék (HA)
- 100 gr cukrozatlan kockázott paradicsom konzerv
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- 1 db mozzarella sajt
elkészítés
- A padlizsánt felkarikázzuk.
- Besózzuk és fél óráig állni hagyjuk.
- A csirkét felkockázzuk, a fokhagymás fűszerrel összeforgatjuk.
- A fokhagymát összezúzzuk, belekeverjük a paradicsomba.
- A padlizsán szeleteket letörölgetjük szalvétával. Sózzuk, borsozzuk.
- Egy tűzálló tálba rétegezzük a hozzávalókat:
- Padlizsán, paradicsomszósz, mozzarella, csirke, padlizsán, paradicsomszósz, mozzarella.
- 220 fokon kb. 30 perc alatt megsül.
- Az utolsó 10 perc előtt leöntjük (lekanalazzuk a levét) és készre pirítjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése