2011. július 20., szerda

Vega lecsó

Vega lecsó

hozzávalók

  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 paradicsom
  • 3 paprika
  • 1 ek olíva olaj
  • bors

elkészítés 

  1. A hagymát felaprítjuk.
  2. Egy evőkanál olajon megpirítjuk a hagymát.
  3. Közben apró kockákra vágjuk a paradicsomot és a paprikát is.
  4. A hagymához adjuk.
  5. Sózzuk, borsozzuk.
  6. Közepes hőmérsékleten kb. 15 perc alatt készre főzzük.
Tipp: Édesítőszert hozzáadva is készíthetjük a lecsót. Így a kínai édes-savanyú szószhoz fog hasonlítani. Az édesítőszeres verziót 5 szem édesítőszerrel készítem és picit több borssal, hogy enyhén csípős legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése