2011. július 25., hétfő

Gulyáskérmes, magyaros csirke

Gulyáskrémes, magyaros csirke

hozzávalók

  • 500 gr csirkemell
  • 1 ek csípős gulyáskrém
  • 1 ek csemege piros arany
  • bors
  • őrölt fűszerkömény
  • őrölt édes-nemes fűszerpaprika
  • 2 db babérlevél
  • ételízesítő (vegeta)
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 db paradicsom
  • 1 db paprika
  • 1 ek olíva olaj
  • 1 dl víz
  • 1 ek zsírszegény natúr joghurt (v. tejföl)

elkészítés 

  1. A csirkemellet felkockázzuk, egy nagy tálba rakjuk.
  2. A hagymát, paradicsomot és a paprikát kis kockákra vágjuk.
  3. A csirkéhez adjuk a fűszereket, gulyáskrémet, piros aranyat, paradicsomot és a paprikát.
  4. A hagymát megpirítjuk az olíva olajon.
  5. Hozzáadjuk a csirkét, megpirítjuk.
  6. Felöntjük a vízzel és puhára főzzük a húst.
  7. Egy kanál natúr joghurttal összeforraljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése