Gulyáskérmes, magyaros csirke
Gulyáskrémes, magyaros csirke
hozzávalók
- 500 gr csirkemell
- 1 ek csípős gulyáskrém
- 1 ek csemege piros arany
- só
- bors
- őrölt fűszerkömény
- őrölt édes-nemes fűszerpaprika
- 2 db babérlevél
- ételízesítő (vegeta)
- 2 fej vöröshagyma
- 1 db paradicsom
- 1 db paprika
- 1 ek olíva olaj
- 1 dl víz
- 1 ek zsírszegény natúr joghurt (v. tejföl)
elkészítés
- A csirkemellet felkockázzuk, egy nagy tálba rakjuk.
- A hagymát, paradicsomot és a paprikát kis kockákra vágjuk.
- A csirkéhez adjuk a fűszereket, gulyáskrémet, piros aranyat, paradicsomot és a paprikát.
- A hagymát megpirítjuk az olíva olajon.
- Hozzáadjuk a csirkét, megpirítjuk.
- Felöntjük a vízzel és puhára főzzük a húst.
- Egy kanál natúr joghurttal összeforraljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése