Bőség saslik
hozzávalók 4 főre
- 4 db burgonya
- 8 pici gomba
- fél kígyóuborka
- 2 fej lilahagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 20 dkg csirkemell
- oliva olaj
- grill fűszer
- hurkapálca
elkészítés
- A tepsit kibéleljük alufóliával.
- Mindent apró darabokra vágunk.
- A grillfűszert belekeverjük az olajba.
- Az uborkát, gombát, burgonyát, csirkemellet bepácoljuk. Állni hagyjuk pár óráig.
- A hurkapálcára szurkáljuk az alapanyagokat felváltva.
- A tepsibe rakunk sütőrácsot, és arra a saslikokat.
- Előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten (kb. 200 fok) megsütjük.
- De szabadtűzön készítve mégfinomabb.
sütési mód: alul-felül sütés
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése