2011. május 20., péntek

Bőség saslik

Bőség saslik

 

hozzávalók 4 főre 

  • 4 db burgonya
  • 8 pici gomba
  • fél kígyóuborka
  • 2 fej lilahagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • 20 dkg csirkemell
  • oliva olaj
  • grill fűszer
  • hurkapálca

elkészítés 

  1. A tepsit kibéleljük alufóliával.
  2. Mindent apró darabokra vágunk.
  3. A grillfűszert belekeverjük az olajba.
  4. Az uborkát, gombát, burgonyát, csirkemellet bepácoljuk. Állni hagyjuk pár óráig.
  5. A hurkapálcára szurkáljuk az alapanyagokat felváltva.
  6. A tepsibe rakunk sütőrácsot, és arra a saslikokat.
  7. Előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten (kb. 200 fok) megsütjük.
  8. De szabadtűzön készítve mégfinomabb.
sütési hőfok: 200 °C
sütési mód: alul-felül sütés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése