2011. június 19., vasárnap

Fokhagymás-petrezselymes csirke

Fokhagymás-petrezselymes csirke

hozzávalók 

  • 500 gr csirkemell
  • 5 gerezd fokhagyma
  • fél csokor petrezselyem
  • bors
  • édes-nemes fűszerpaprika
  • ételízesítő (vegeta)
  • majoranna
  • 1 ek. olíva olaj

elkészítés 

  1. A csirkemellet felszeleteljük, klopfoljuk.
  2. A petrezselymet felaprítjuk.
  3. Az összes fűszert összekeverjük, megszórjuk vele a hússzeleteket.
  4. Teflon serpenyőbe öntjük az olajat.
  5. Belerakjuk a megtisztított fokhagymagerezdeket, rá a husikat.
  6. Magas hőmérsékleten hirtelen megsütjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése