Testépítő receptek gyűjteménye. Diétás és tömegelő.
A blog azért jött létre, hogy ötleteket adjak, hogy lehet változatos, de mégis egyszerűen és gyorsan elkészíthető csirke ételeket és szénhidrátszegényebb desszerteket készíteni.
2011. június 10., péntek
Zabpalacsinta
Zabpalacsinta
hozzávalók
200 gr zabpehely (aprószemű)
200 ml zsírszegény tej
300 ml víz
6 tojás fehérje
1 tojás sárgája
só
édesítőszer
olaj a sütéshez
elkészítés
Egy tálba rakjuk a tojást, zabot, tejet, vizet, sót, édesítőszert.
Habverővel pár másodpercig verjük.
Egy teflon serpenyőt nagyon vékonyan kiolajozunk. (ecsettel vagy olajpermetezővel)
Egy merőkanálnyi palacsintatésztát merünk a már forró serpenyőbe.
Elegyengetjük, amennyire vékonyan tudjuk.
Közepes hőmérsékleten mindkét oldalát megsütjük.
Még melegen megtöltjük és feltekerjük.
A képen: zsírszegény túró+ vaníliás fehérje+reszelt citromhéj.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése