2011. június 9., csütörtök

Sajtburger ihlette csirkemell

Sajtburger ihlette csirkemell

hozzávalók

  • 500 gr csirkemell
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2ek mustár
  • 2 ek ketchup
  • 4 szelet (kb. 80 gr) cheddar sajt
  • bors
  • 100 ml víz

elkészítés 

  1. A csirkét kicsit vastagabb szeletekre vágjuk.
  2. Összekeverjük a mustárt, ketchupot, sót és a borsot.
  3. Bekenjük vele a csirkéket.
  4. Egy tepsit kibélelünk dupla réteg alufóliával.
  5. Erre helyezzük a husikat.
  6. Megszórjuk a nagyon apróra vágott vöröshagymával.
  7. Beborítjuk a sajtszeletekkel.
  8. Aláöntjük a vizet.
  9. Lefedve 200 fokon puhára sütjük. (kb. 20-30 perc)
  10. Ha puha a hús levesszük a tepsi tetejét, hogy a sajt kicsit rápiruljon.
  11. Jégsalátával, uborkaszeletekkel tálaljuk.
  12. Ketchuppal és mustárral díszíthetjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése