2011. június 10., péntek

Piros-barbecue-s csirkemell

Piros-barbecue-s csirkemell

hozzávalók

  • 500 gr csirkemell
  • 1ek olíva olaj
  • 1 ek pirosarany (csemege)
  • barbecue villámpác (knorr)

elkészítés 

  1. A húst felszeleteljük. Klopfoljuk.
  2. Egy dobozban összekeverjük az olajat, piros aranyat és a barbecue fűszert.
  3. A hússzeletek mindkét oldalát alaposan bedörzsöljük vele.
  4. Akár egy éjszakán keresztül is pácolhatjuk hűtőbe rakva, de azonnal is süthető.
  5. Felforrósítunk egy teflon serpenyőt.
  6. Nagy lángon, hirtelen sütjük meg a husik mindkét oldalát.
  7. Forrón tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése