Testépítő receptek gyűjteménye. Diétás és tömegelő.
A blog azért jött létre, hogy ötleteket adjak, hogy lehet változatos, de mégis egyszerűen és gyorsan elkészíthető csirke ételeket és szénhidrátszegényebb desszerteket készíteni.
2011. június 10., péntek
Piros-barbecue-s csirkemell
Piros-barbecue-s csirkemell
hozzávalók
500 gr csirkemell
1ek olíva olaj
1 ek pirosarany (csemege)
barbecue villámpác (knorr)
elkészítés
A húst felszeleteljük. Klopfoljuk.
Egy dobozban összekeverjük az olajat, piros aranyat és a barbecue fűszert.
A hússzeletek mindkét oldalát alaposan bedörzsöljük vele.
Akár egy éjszakán keresztül is pácolhatjuk hűtőbe rakva, de azonnal is süthető.
Felforrósítunk egy teflon serpenyőt.
Nagy lángon, hirtelen sütjük meg a husik mindkét oldalát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése