2011. május 20., péntek

Fehérboros csirkemell pizzaszószban

Fehérboros csirkemell pizzaszószban

 

hozzávalók 2 főre 

  • 500 gr csirkemell
  • 1 tk pizzakrém
  • 1 tk pirosarany
  • 1 ek olaj
  • 1-2 dl száraz fehérbor
  • 1ek canderel
  • 1 ek pizzakrém

elkészítés 

  1. Vágjuk fel a csirkemellet vékony szeletekre és klopfoljuk ki.
  2. Alaposan kenjük be a pizzakrém és pirosarany keverékével. (1-1 tk)
  3. Egy teflon serpenyőben hevítsük fel az olajat.
  4. Nagy lángon süssük meg a csirkemell mindkét oldalát. (oldalanként 2-5 perc)
  5. Kapcsoljunk kis lángra és öntsük alá a bort.
  6. Édesítsük meg canderellel és adjuk hozzá az evőkanálnyi pizzakrémet.
  7. Addig főzzük kislángon amíg besűrűsödik. (5-10 perc)
  8. Rizzsel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése