2011. július 28., csütörtök

Barackos-sajtos csirkemell

Barackos-sajtos csirkemell

hozzávalók

  • 500 gr csirkemell
  • 2 db őszibarack
  • 1 db mozzarella sajt
  • 1 ek light margarin
  • bors

elkészítés 

  1. A csirkemelleket megnyitjuk. Picit klopfoljuk.
  2. Sózzuk, borsozzuk.
  3. A barackot és a sajtot vékony szeletekre vágjuk.
  4. A hússzeletre barackot és sajtot teszünk és feltekerjük.
  5. Kivajazott tepsibe emeljük a tekercseket.
  6. A tetejére rakjuk a megmaradt barackot.
  7. Előmelegített sütőben megsütjük.
  8. (Ha levet enged, kikanalazzuk alóla és kiöntjük.)
Nyitott szeletelés: Levágunk egy vastagabb szeletet, a deszkára fektetjük, azzal párhuzamosan középen bevágjuk, amikor már csak 4- 5 mm van, hogy átvágjuk a húst, kihúzzuk a kést, a bevágásnál ügyeljünk arra, hogy ne essen szét két darabba a hús, a bevágott húst szétnyitva az eredetihez képest kétszeres felületet kapunk.

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése

    Megjegyzés küldése